Korte update vanuit het bestuur

26 februari 2023
We krijgen dagelijks de vraag hoe het met Nikita en Brenda in Amerika gaat, want ze zijn daar nog steeds. Het is alweer een tijdje geleden dat Brenda een update heeft gegeven van de situatie. Maar helaas kunnen we nog niet heel veel veranderingen melden.
Op dit moment heeft Nikita het geestelijk erg zwaar. Alles wat er in Amerika gebeurd is, hakt er flink in. Daarnaast is ze bang voor wat haar allemaal nog te wachten staat.
Nog steeds heeft Nikita dagelijks veel pijn en ondervindt zij veel hinder van de druk in haar hoofd.
Door omstandigheden is het teleurstellend genoeg nog niet gelukt om de juiste onderzoeken bij de oogarts te laten doen.
Bij nader inzien veroorzaakt de druk in het hoofd de meeste klachten en het ziet er naar uit dat hier de prioriteit ligt om deze eerst te behandelen.
Dit zou in België kunnen, de voorbereidingen worden hiervoor getroffen.
De therapeut heeft Nikita gelukkig goed kunnen helpen met het aanmeten van bracen en vingersplints. Hij is heel betrokken en kon zich goed inleven in de situatie van Nikita. Dit was voor Nikita ook erg fijn.
Al met al heeft het terugvliegen naar Nederland nog wel wat voeten in aarde.
Wel worden de plannen om richting Europa te komen langzaamaan steeds concreter, maar hiervoor moet nog veel geregeld worden. Zo moet Nikita onder andere ‘fit to fly’ zijn en moeten alle afspraken bij de specialisten in Europa gemaakt worden. Het doel is wel om gelijk door te reizen voor de volgende behandeling. Nikita had gehoopt op een andere manier terug te kunnen vliegen naar Nederland. Het besef dat de realiteit anders is doet pijn.
Op het moment dat wij meer duidelijkheid hebben, zullen we dat met jullie delen.
 
We willen nogmaals benadrukken dat de betrokkenheid van jullie in welke vorm dan ook erg gewaardeerd wordt ❤ Dit geeft Nikita en haar familie veel steun, want naast de pijn en het verdriet speelt heimwee ook steeds meer op.
 
Maar we geven niet op! 🍀
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »