Nog steeds in het ziekenhuis

21 oktober 2022
Nikita verblijft nog steeds in het ziekenhuis en ze heeft de nodige tegenslagen en onderzoeken moeten doorstaan, wij vinden het heel verdrietig wat zij allemaal moet meemaken.
Pijn is waar ze dagelijks mee moet dealen, veel spieren zijn verslapt door de lange tijd dragen van haar nekbrace (24 uur per dag) maar daarin tegen had ze ook constant spierspasmen in haar nek die trachten haar hoofd rechtop te houden.
Verder zijn haar zenuwbanen in haar achterhoofd tijdens de operatie doorgesneden en dat alles bij elkaar maakt het samen met alle andere pijnklachten best heel complex.
Morfine is momenteel nog haar beste vriend.
Morgen wordt Nikita geopereerd aan haar Tethered cord syndroom.
Deze operatie was eerst woensdag gepland maar door een acute pijn aanval in de nacht ervoor hebben we die moeten cancelen
Stiekem hadden we een beetje gehoopt dat na het verwijderen van het vocht en de extreme druk in haar hoofd deze operatie misschien niet meer nodig zou zijn.
Maar omdat Nikita’s klachten alleen maar verslechteren gaat Dokter Henderson morgen de Tethered cord (vastgebonden ruggenmerg) verhelpen.
Nikita zal na deze operatie 3 dagen geheel plat moeten liggen wisselend van rechter op linker zij.
Ontzettend spannend, dit wordt dan de 3e operatie binnen 30 dagen waarvan Nikita verdrietig genoeg al 24 dagen in het ziekenhuis verblijft. We hopen dat Nikita zich hierna eindelijk kan gaan richten op haar herstel en ze zover kan opknappen dat de stent in haar lies voor het May Thurnersyndroom ook spoedig geplaatst kan worden.
Nogmaals willen wij jullie bedanken voor alle meelevende en hartverwarmende reacties op onze facebookberichten. Het is zwaar maar wat doet het ons goed dat er zoveel mensen met ons meeleven.๐Ÿ’–
Het eind is nog niet in zicht, we hadden gehoopt eind oktober weer terug te kunnen reizen naar Nederland maar ons huurhuis en auto hebben we al een maand moeten verlengen, nu nog 2 operaties binnen 10 dagen is echt niet haalbaar.
Het is zo anders dan we hadden gehoopt maar we hebben vanaf het begin gezegd we blijven hier totdat Nikita haar lichamelijke klachten zijn behandeld en zij zich wat beter mag voelen.
Zoals jullie kunnen lezen lopen de kosten nog steeds op dus donaties zijn zeker nog van harte welkom! ๐Ÿ™
Verder hopen we dat jullie nog steeds onze berichten willen blijven liken en delen! ๐Ÿ€

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป