Lange reis achter de rug

5 september 2022
Even een korte update van ons.
Zoals jullie dus hebben kunnen lezen
zijn we veilig aangekomen in Amerika na een zeer lange vermoeiende reis, het ging niet zonder slag of stoot en Nikita was dan ook compleet kapot toen we uiteindelijk in ons huis waren aangekomen.
We hebben een fijn huis in een mooie buurt en we gaan nu een aantal dagen heel rustig aandoen en tussendoor alvast wat dingetjes regelen ter voorbereiding van de onderzoeken die er de komende dagen staan gepland.
Dit zal ook weer erg zwaar voor Nikita zijn omdat we in onze huurauto naar verschillende plaatsen zullen moeten rijden voor de scans etc..
Maar Nikita is ontzettend dapper en we zijn megatrots op haar. ๐Ÿ’–
Omdat Nikita erg verzwakt is de laatste tijd houden we er serieus rekening mee dat er aanvullende behandeling nodig zal zijn.
De klachten die voortkomen vanuit haar nek en rug zijn verergerd en de voeding wordt steeds problematiser, we weten dus niet wat er uit de beelden/onderzoeken zal komen.
Maar de eerste stap is Nikita gelukt en Randy en ik zullen er alles aandoen om haar te onder steunen in de volgende stappen van dit hoopvolle avontuur. ๐Ÿ€
Lieve mensen, dit alles hadden wij nooit gekund zonder jullie steun! Ontzettend bedankt voor jullie donaties, hulp, lieve bemoedigende berichtjes, kaartjes, acties en wat er al niet meer voor Nikita is gedaan. ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป