Eerste streefbedrag gehaald

4 september 2022
Lieve mensen,
 
Vandaag een berichtje namens het bestuur.
Allereerst willen wij jullie vertellen dat Brenda, Nikita en Randy afgelopen nacht veilig aangekomen zijn in Amerika. Het was een lange, zware reisdag met vertragingen. Maar wat zijn we blij dat de reis er op zit. Ze gaan zich de komende dagen terugtrekken en voorbereiden op alle onderzoeken die komen gaan.
 
Wij willen alle mensen die de moeite hebben genomen om berichtjes, kaartjes of andere blijk van medeleven te tonen ontzettend bedanken! De familie leest alles en is overweldigd door alle steun ❤️
Het is hartverwarmend hoe er meegeleefd wordt vanuit het hele land en zelfs daarbuiten! ❤️
Na de plaatsing van het interview dat Brenda en Randy gegeven hebben aan de Stentor/AD is het ontzettend hard gegaan met donaties. Zo hard, dat wij blij zijn te melden dat het streefbedrag van €180.000,- binnen is! Wij zijn heel dankbaar voor iedereen die ons hierbij geholpen heeft ❤️
 
Het streefbedrag is een paar maanden geleden gebaseerd op het operatie plan en de gezondheidssituatie van Nikita destijds.
De afgelopen weken is Nikita erg achteruit gegaan. Zo kan Nikita niet meer eten, valt ze steeds vaker weg en is ze immobieler. Dit maakt haar algehele toestand nog kwetsbaarder. We weten op dit moment niet wat dat betekent voor de behandeling en de duur van het verblijf in Amerika. De komende twee weken vinden er onderzoeken plaats en zal er meer duidelijk worden. Met daarbij de veranderde (ongunstige) wisselkoers van de afgelopen periode, maakt dit dat we rekening houden met extra kosten.
 
De kans is groot dat het streefbedrag naar boven bijgesteld moet worden.
De mogelijkheid om te doneren blijft daarom bestaan.
 
Mocht er uiteindelijk toch geld overblijven, dan komt dit ten goede van lotgenoten.
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »