Veiling CH de Wolden

24 juli 2022
Wat was het een geweldige avond!
Met spanning keken wij al dagen uit naar de veiling die gisteravond werd gehouden voor Nikita op CH De Wolden.
We waren met ons gezin en de leden van de stichting uitgenodigd hierbij.
Er werd een filmpje over Nikita’s schrijnende situatie vertoont met mooie foto’s van vroeger van Nikita in gelukkige gezonde tijden, het was voor ons een rollercoaster aan emoties en de boodschap kwam nog harder binnen in zo’n grote tent vol mensen.
Hierna starte de veiling.
De veilingmeester Frederik de Backer deed het geweldig, hij hield het bieden constant aan de gang en de bon van de Groene Lantaarn werd uiteindelijk geveild voor โ‚ฌ10.000,- ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
Tijdens het uitreiken van de cheque deden er nog 2 bedrijven een mooie donatie en zaten we ineens op het prachtige bedrag van โ‚ฌ14.000,-! ๐Ÿ€
Heel blij gingen wij naar huis met de cheque!
Nikita had ondertussen thuis de veiling online kunnen volgen via livestream.
Haar oma was bij Nikita en zij hebben samen gekeken, dit was voor Nikita, maar ook voor haar oma een zeer emotioneel gebeuren.
Om 22u werden we gebeld door Ingrid Snijders (bestuurslid CH De Wolden) of we toch nogmaals even terug konden komen, er waren namelijk nog meer mooie donaties gedaan!
We konden het haast niet geloven maar de totale opbrengst was โ‚ฌ35.000,- geworden! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
Een bedrag waar we niet op hadden durfen hopen.๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™
Ten eerste willen wij natuurlijk Jan Broek, Ingrid Snijders, Michel Broek van CH De Wolden hartelijk bedanken, wij zijn ze enorm dankbaar dat zij Nikita als het goede doel voor dit jaar hebben verkozen en voor hun verdere inzet hierin!
Dan willen wij natuurlijk de verschillende ondernemers hartelijk bedanken die dit geweldige bedrag tot stand hebben kunnen laten komen!
En natuurlijk ook alle andere mensen die dankzij CH De Wolden een prachtige donatie hebben gedaan of een andere bijdrage hebben geleverd voor Stichting Nikita wil weer leven.
Lieve mensen, heel heel erg bedankt hiervoor. Dit geeft ons moed en kracht om door te gaan! ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
Volgend jaar hopen wij net als vroeger samen met Nikita CH De Wolden weer te kunnen bezoeken.๐Ÿคž

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป