Een teleurstelling

14 oktober 2022
Zoals jullie al gehoord hebben is Nikita weer opgenomen in het ziekenhuis.
Wat een teleurstelling!
Een aantal dagen heeft ze maar thuis mogen zijn, maar toen ging het al snel bergafwaarts.
We hoopten dat de rust thuis Nikita goed zou doen en ze dan toch stapje voor stapje wat vooruitgang zou mogen boeken.
Maar het ging thuis niet beter, Nikita bleef heel onstabiel lopen en haar benen lijken gevoelloos en week en ze heeft veel pijn in haar onderrug. Eerst dachten we dat de vele morfine die ze krijgt voor de pijn het probleem zou zijn maar toen we dit probeerden te minderen ondanks dat Nikita nog heel veel pijn heeft werd haar lopen niet beter, Nikita had een soort dronkemans loop, klinkt grappig maar is het zeker niet.
Toen ook weer de klachten met het moeilijk kunnen urineren begonnen vertelde dokter Henderson dat er een grote kans is dat het Tethered Cord Syndroom is verslechterd na de operatie aan de instabiliteit in Nikita’s nek.
Het Tethered Cord syndroom kan verbeteren na een operatie aan hoge nekwervel instabiliteit maar ook heel vaak verslechteren, dit wisten we maar ondanks dat voelt het toch als een domper en komt dit wel heel snel.
Woensdag kwam dokter Henderson ineens vertellen dat er vrijdag eventueel een plekje vrij was voor de Tethered Cord operatie, dat was even slikken, nu al en er bekroop ons zeker wel een gevoel van angst.
Zo ben je nog bezig met het herstellen van de 1e operatie, dan weer acuut naar het ziekenhuis en heb je onderzoeken en behandeling van de pancreatitis en andere ontstekingen en zo moet je gaan nadenken of je de 2e operatie al wil ondergaan.
Volgens Dokter Henderson zullen de klachten van het Tethered Cord syndroom (vastgebonden ruggenmerg) alleen maar verslechteren als we deze operatie gaan uitstellen en kan hij met deze operatie Nikita veel verlichting geven.
We vertrouwen op zijn advies en Nikita heeft in overleg met ons en Dokter Henderson besloten om de operatie te ondergaan.
Nikita is verdrietig en had zo anders gehoopt.
Onderzoeken, behandelingen, infusen zijn een ramp met haar smalle
adertjes en de nog steeds aanwezige heftige pijn.
Ze ondergaat hetgeen nodig is zonder klagen, ze is zo dapper.
Lieve mensen
Willen jullie ons alsjeblieft blijven steunen?๐Ÿ™
Zodat wij het nieuwe streefbedrag mogen bereiken.
Nikita heeft jaren geknokt voor haar gezondheid en is nu eindelijk op de plaats waar haar kans op herstel en een nieuw leven ligt.๐Ÿ€

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป